Vergoedingen

Vergoeding voor uw behandeling kan op verschillende manieren geschieden, via de basisverzekering, via uw aanvullende verzekering of u kunt de behandeling zelf betalen. Op welke manier behandelingen kunnen worden vergoed is afhankelijk van uw leeftijd, uw (aanvullende) verzekering  en de reden van verwijzing (indicatie).

 

Contracten met de zorgverzekeraars en vergoedingenoverzicht

De praktijk heeft contracten met contracten met alle zorgverzekeraars. Hoeveel behandelingen er worden vergoed verschilt per verzekeraar en zelfs per aanvullende verzekering. Om uw vergoeding voor oefentherapie te controleren verwijzen we u door naar de website van uw zorgverzekeraar. De tarieven voor de behandelingen die door de zorgverzekeraar worden vergoed zijn door de zorgverzekeraar bepaald.

Wanneer u de behandeling in gaat zonder dekking voor oefentherapie vanuit uw verzekering, zijn de kosten voor uw eigen rekening.

Afspraak  gemist of vergeten af te zeggen

Een behandeling/ gereserveerde behandeltijd die niet minimaal 24 uur van te voren is afgezegd, zal aan u in rekening worden gebracht middels het verzuimtarief. Dit bedraagt 30 euro voor een behandeling in de praktijk.

Voor meer informatie over de betalingsvoorwaarden kunt u hier terug vinden.